fbpx

Mijn klanten verliezen gemiddeld 1 kilo per week!

Ik ben gespecialiseerd in het maken van voedingsschema’s. Ik heb al voor meerdere klanten voedingsschema’s ontwikkeld en ik krijg positieve reacties. Het zijn niet alleen de reacties van de klanten die spreken, maar ook de cijfers! Ik monitor wekelijks het gewicht van mijn klanten en hierdoor word het zichtbaar hoeveel gewicht ze daadwerkelijk verliezen. Mijn klanten verliezen gemiddeld 1 kilo per week! 

Een persoonlijk schema voor jou!

Een voedingsschema word geheel gebaseerd op jouw persoonlijke wensen. Voordat ik start met de ontwikkeling van het schema houden we een intake! Hierdoor word voor mij zichtbaar waar ik rekening mee moet houden in het schema. Iedereen heeft natuurlijk ook een andere caloriebehoefte! 

Hoe gaat een schema eruit zien? 

Een schema gaat eruit zien met de volgende indeling:

  • Onbijt
  • Snack
  • Lunch
  • Snack
  • Avondeten
  • Snack

Het is op deze wijze verdeeld zodat jij op elk moment van de dag een verzadigd gevoel hebt. 

Ik heb al aangegeven dat de meeste klanten gemiddeld 1 kilo per week verliezen. De meeste klanten gaan dus voor gewichtsverlies. Maar dit hoeft natuurlijk niet je doel te zijn met een voedingsschema. Het kan ook zijn dat jij extra spieren wil opbouwen. Of dat jij op hetzelfde gewicht wil blijven. Hiervoor ontwikkel ik ook voedingsschema’s. Het is bij spieropbouw van belang dat je genoeg voedingsmiddelen binnenkrijgt. Als jij gebruik maakt van een voedingsschema van RickFit.  Dan zal het nooit meer voorkomen dat je te weinig voedingsmiddelen binnen krijgt. 

Om jullie een voorbeeld te geven! 

Ik heb hieronder een download link toegevoegd. Als je deze link opent dan krijg je een gratis voorbeeld van een voedingsschema te zien. Daarbij word het onderdeel van ontbijt weer gegeven. Hierbij zie je dus een keuze uit 4 verschillende gerechten! Dit betekend dus dat jij elke dag een keuze kunt maken. Je eet dus niet elke dag hetzelfde.

In het voedingsschema is ook weergegeven hoeveel eiwitten, koolhydraten, suikers en vetten er in elk voedingsmiddel zitten. Ook het totaal aantal calorieën en het % calorieën van de dag word weer gegeven in het schema. 

Nu je het voorbeeld hebt gezien. 

Mijn klanten verliezen met mijn voedingsschema’s dus gemiddeld 1kg per week aan gewicht. Nu je het voorbeeld hebt gezien denk ik dat je verbaasd bent, over hoeveel je eigenlijk mag eten! Dit voorbeeld schema is namelijk ook gemaakt voor iemand die aan het afvallen is. Aarzel niet en neem contact op via het contactformulier

Bekijk mijn Instagram!

Op Instagram post ik regelmatig vragen zoals op de onderste afbeeldingen! Dit noem ik het calorieën spel. Erg leuk en leerzaam! @RickFitNu

KVK: 77772857