fbpx

 


 

 

 

 


 

 

 

 

Waarom?

Ik Rick Loonen ben RickFit begonnen in maart 2020. De sportscholen waren gesloten en ik wilde graag mensen gaan helpen met sporten in Breda en Oosterhout. Vandaar dat ik mezelf heb gespecialiseerd in het geven van personal training. Dit heb ik gedaan doormiddel van een cursus bij Trainbeter in Breda. Ik vind het erg belangrijk om gezond en fit te zijn. Omdat het wetenschappelijk bewezen is dat regelmatig bewegen en sporten de kans op ernstige ziektes verminderd. Daarom ben ik zelf ook al jaren bezig in de sportschool. 

Rick Loonen Personal triainer
personal trainer

Wat doe ik?

Ik focus me met RickFit op het geven van persoonlijke begeleiding bij het sporten. Dus personal trainingen! Deze personal trainingen geef ik op locaties van CK Active in Dongen en Made.

Wat kun je verwachten van personal training bij RickFit.

Een persoonlijk plan

Natuurlijk heeft iedereen verschillende doelen in de sportwereld. Ook omdat iedereen een ander lichaam heeft! Niemand is hetzelfde en daarom werk ik bij RickFit voor iedereen met een persoonlijk plan. Dit plan ontwikkel ik nadat we een intake gesprek hebben gevoerd. Dit doen we kort telefonisch, en daarna ga ik me voorbereiden op de eerste personal training! 

Leuke en leerzame trainingen

Ik wil er graag voor zorgen dat mijn klanten bij RickFit tevreden zijn. Daarom zorg ik ervoor dat de personal trainingen leuk een leerzaam zijn! De trainingen zijn leuk omdat we bezig zijn om jou persoonlijke doelen te bereiken. Ook kunnen we tussendoor een praatje maken, waardoor je je niet hoeft te vervelen bij een training. Daarbij zijn de personal trainingen leerzaam. Ze zijn leerzaam omdat ik je bepaalde technieken en oefeningen aan leer, die je in de toekomst zelf kunt toepassen. 

Persoonlijke doelen bereiken 

Jij hebt waarschijnlijk al een doel voor ogen terwijl je dit bericht leest. Dit kan zijn het kracht opbouwen doormiddel van kracht training. Of bijvoorbeeld het afvallen en vet verbanden omdat je 5 kilo lichter wilt worden. Het persoonlijke doel wat jij voor je hebt kun je met personal trainingen bij RickFit bereiken. Dit kan eventueel ook in combinatie met een op maat gemaakt voedingsschema

Professionele begeleiding

Ik heb al jaren ervaring in de sportschool. Ik ben er zelf namelijk al 4 jaar te vinden. In deze 4 jaar heb ik erg veel geleerd over de uitvoering van oefeningen. Maar ook over welke oefeningen effectief en efficiënt. Daarbij heb ik natuurlijk een personal trainer opleiding gevolgd bij Trainbeter in Breda. Bij deze opleiding heb ik mezelf nog bijgespijkerd op techniek. En daarom kan ik zeggen dat jij professioneel begeleid word als je traint bij RickFit! 

_

Nu je alle voordelen van RickFit hebt gelezen, waar wacht je nog op? 

Ik begrijp dat het een grote stap is om contact op te nemen met een personal trainer. Misschien vind je het toch erg duur of denk je dat je zelf wel kunt gaan trainen. Maar bedenk dat je bij RickFit dus de eerste personal training gratis krijgt! 

_

Mocht jij gebruik willen maken van die gratis training, neem dan gerust contact op! 

Dit kan op de volgende manieren:

“Op mijn tempo , gediciplimeerd & vaardig!!! Je vind hem niet altijd leuk maar voelt wel goed…”

Via: Facebook

Dit is een review van een klant die al een aantal maanden in Oosterhout personal training krijgt van RickFit. Deze klant is erg tevreden met de personal trainingen en hij zal nog langer bij mij blijven trainen. 

“Goede trainingen, uitgebreide voedingsschema’s en snel reactie!”

Via: Facebook

Dit is een review van een klant die personal training afnam in Breda en dit in combinatie met een voedingsschema. Dit is een super combinatie als je graag wilt afvallen! Afvallen kan erg snel gaan als je een voedingsschema combineert met personal training. 
Locatie: Oude Kerkstraat 79, 4921 XD Made

KVK: 77772857